Tämä maailma on nyt sinun



Hei!

Ajattelin aloittaa täällä blogissa ensimmäiseksi sellaisen sarjan, jossa esittelen aina postauksessaan yhden/pari nukkeani kerrallaan.  Välillä postaten tietenkin jotain muutakin. Kohtasin luonnostellessani noita esittelyitä kuitenkin sellaisen ongelman, että tarinani maailman katsomus eroaa kumminkin ''normaalista'' jonkin verran, ja sen selvittäminen on pohjaksi hyvä idea.










Tarinan maailma on meidän maailmamme kaltainen, mutta sen hallitsijoina ei olekkaan ihmiset vaan paljon pitempi-ikäiset ja voimakkaammat enkelit ja demonit. 
Kyseessä ei kumminkaan ole kristinuskon opettamat hyvät enkelit ja jumalan karkoittaman Luciferin seuraajat, vaan enemmänkin haltioiden ja pirujen kaltaisia olentoja, jotka vihaavat toisiaan.











Huhutaan, että alkujaan he ovat olleet samaa lajia, mutta nykyisin heidän eronsa ovat niin suuria, ettei heitä voi sekoittaa keskenään. Tai tietämätön saattaisi yhdistää heidät samaksi, sillä ulkonäölliset erot ovat edelleen pieniä. Suurin ero löytyy heidän voimiensa lähteestä.

Enkeleillä on voimia syntyessään. He ovat kaikki melko tasaisen voimakkaita, ja vain harva kykenee kehittämään voimiaan elämässään paljoa. He uskovat voimiensa tulevan pyhästä valosta, jota voisi kutsua myös jumalaksi.
Enkelit opiskelevat usein taiteita, filosofiaa ja atleettisia lajeja.

Demonit syntyvät usein ilman voimia, mutta heillä on kyky ottaa niitä vastaan ja kehittyä vahvoiksi. Yleensä demonit opettelevat alkuun vähän kaikkea ja sitten erikoistuvat tiettyyn taitoon tai tekniikkaan ja hiovat itsensä huipuksi siinä.
 Demonit puhuvat tosi nimestä tai oikeasta nimestä jonka löydettyään he  pystyvät saamaan voimansa huippuun. Demonin sydänystävä pystyy tietämään toisen tosi nimen, ja usein he pariutuvat sydänystäviensä kanssa. Kukaan ei varmaksi tiedä, kuinka tosinimet toimivat, mutta usein niiden taustalla on pyhimyksiksi nousseita marttyyrejä. Uskotaankin, että kuolleiden voimat ja sielut jäävät kiertämään heidän maailmaansa ja kun heidän nimensä otetaan käyttöön, kuolleen voima siirtyy elävään.



Valitettavasti Enkelien asenteet demoneita kohtaan ovat usein todella huonoja. Enkelit perustelevat demonien olevan alempiarvoisia, koska Jumala ei ole antanut heille voimia. 

Demonit tietenkin välttelevät enkeleitä tälläisen syrjimisen takia, ja heidän välilleen on syntynyt syvä railo. Demonit asuvat omalla puolellaan maailmaa ja enkelit omallaan. Valitettavasti tämä on aiheuttanut naapurikateutta ja aika ajoin syntyy kiistoja rajoista ja alueista.
Valitettavasti tilanne on pahentunut, ja viimeisin kiista maailman hedelmällisimmästä alueesta on johtanut tuhat vuotta kestäneeseen sotaan. 

 

Demonien ja Enkelten maailman lisäksi on olemassa toinen maailma, jossa ihmiset elävät.  Mutta sen nähdään olevan varjo heidän olevuudestaan, se on ehkä syntynyt vahingossa. Eikä yleisesti kiinosta enkeleitä tai demoneita, vaikka monella on tarpeeksi voimia siirtymään maailmojen välillä.
Heillä on kumminkin keino hyötyä siitä; molemmat pystyvät ostamaan ihmisten sieluja, antamalla osan voimistaan heille tai tottelemalla heidän tahtoaan. Kun sopimus on toteutettu (yleensä se loppuu ihmisen kuolemaan) Enkeli tai demoni saa voimansa moninkertaisena takaisin. 
Tämä keino on kumminkin aina kuin uhkapeliä, ja siitä jää aina jälki, jota molemmat, enkelit ja demonit, halveksuvat. 




Kiitos kun jaksoit lukea näin pitkälle!

Kommentit

  1. Olipas tää ihana postaus! Musta on tosi hyvä idea esitellä maailma ennen hahmoja, siinä saa kivan kurkistuksen tähän universumiin. Ajallaan voi sitten katsella hahmojakin siitä vinkkelistä!

    Tässä maailmassa on paljon sellaisia yksittäisiä juttuja, joista tykkään ihan kauheasti :> Enkelit ja demonit ovat ihan parhaita uudelleenmuotoiltuina (been there, done that) ja tää sun versio on ihan huikea! Tykkään erityisesti tuosta kuilusta enkelien ja demonien välissä. Ja tosinimet!! <3 Oh yes. Ihmismaailman sitominen enkelien ja demonien todellisuuteen kuulostaa myös tosi kiehtovalta tässä! Oon ihan innoissani kaikista tällaisista, ai että. Tosi kiinnostavan maailman oot luonut, olipa mukavaa päästä lukemaan siitä!

    Ja also aivan ihanaa, että sulla on nyt tämä blogi! Tykkään ihan hirveästi sen nimestä <3

    VastaaPoista
  2. Voi apua miten ihana kommentti ♡ en tähän oikein osaa sanoa muuta, kuin kiitos todella paljon!

    -myrsky, joka ei jotenkin nyt pääsekkään google tililleen

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Joulupoijjat

Vuosikymmen

Pupu loikkaa