Minä, minä ja mulle lisää On toive iltarukouksen

 




Hei! Tässä postaus uusimmasta nukestani, joka jo instan puolella esittäytyi. Kyseessä on tietenkin kuvien Pullip Sfoglia, joka sai nimekseen Mavka. 

Neidon saapuminen joukkoihini oli, noh, saapuminen. En ollut ollenkaan suunitellut hankkivani kesällä uutta nukkea. Hän vain sattui tulemaan vastaan huuto.netissä kun kesälomareissullamme olimme vanhemmillani. Ja sitten se vain tapahtui...
        Jos saan puolustautua, vetoaisin ehkä siihen, että olen nähnyt Sfoglian pelkkiä stockeja myytävän lähes samalla hinnalla, kuin tämän neidon huusin itselleni. Ihan kelpo syy eikös. Kaiken lisäksi olen varsinkin stock asusta haaveillut kauan... Nyt tuli nukkekin mukana!

Lomahan oli tuolloin vasta puolessa välissä, ja ollessani aivan tosella puolella suomea meinasi tulla hätä, mitä tehdä kun postin noutoaika oli lyhentynyt viikkoon. Melkein passitin siskoni noutamaan nukkea, koska hänen piti muutenkin ajaa helsinkiin autolla sopivasti ennen viimeistä noutopäivää (Eihän hänelle olisi tullut kuin ylimääräinen 50 km lenkki siihen, oijoi)
   Onneksi Jussin ystävä suostui toimimaan toistamiseen tämän loman aikana meille postiljoonina ja haimme paketin häneltä loman jälkeen :D Hän oli noutanut siis meille jo jotain Jussin paketteja aijemmin....


No toinen kriisi syntyi sitten Sfoglian hahmottamisesta. Olin keksinyt omasta mielestäni aivan loistavan idean: Halusin toteuttaa erään custom projektin, mutten ollut löytänyt custom nukkea/mioa tätä projektia varten joten... Hankitaan Pyrialle uusi pää, eikös tää ole ihan loistava idea. 
        No istuiko Pyrian hahmo yhtään tähän vaalenpunaiseen söpöläiseen? Ei sitten yhtään. Oliko minulla muita hahmoja nuketettavana? Tietenkin. 

Näiden kriisien kautta Mavka syntyi nukeksi. Kaikki muu on edelleen stockia, paitsi peruukki (se sattui löytymään minulta valmiina, ei ole Ibin, vaikka näyttää hieman samalta :D), ja aijon todennäköisesti vain lisätä ripsiä, ehkä obitsuttaa. Omalla oudolla tavallani pidän tästä kyseisestä stock kehosta, mutta se voi olla vain tuo hieman erilainen käsi, kuin muissa stock kehoissa.




Hahmoltaan Mavka on ihan vitunmoinen kusipää. Älkää antako sen söpöilyn hämätä. Mavkaa ei kiinosta oikeesti mikään muu, kuin oma hyvinvointi. Siinä on vähän samaa kuin teinipissis numero ykköses, oot hip ja cool niin kauan et oot sille hyödyks. Sitku et enää teekkää läksyjä sen puolesta, oot nolo ja sua ei enää kutsuta muidenkaan kotibileisiin.

Täs on tietty vähän eroa kouluun, kun Mavka on pirun vahva demoni. Samaa jengii Alteonin ja Youkan kanssa, siis siihen asti kunnes Youka unohti kirjottaa esseen Mavkan puolesta. 

Mut Mavkassa on se hyvä puoli, ettei sitä kiinosta hallita muita tai olla kuningatar, niiku vaikka Xena. Se vaa haluu elää nauttien ja välillä vähän tuhota muita et sil olis kivaa. Ja vaik sen kaa menis sukset ristiin niin Mavka antaa anteeks, jos sille antaa aikaa. Mut siihen ei kannata luottaa liikaa, sillä Mavka ei unoha. 





Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Joulupoijjat

Vuosikymmen

Pupu loikkaa