Oon mielikuvituksen tuotetta

 Tässä postauksessa ajattelin puhua ihan vain Chimerestä!
 

Surukseni tajuan usein jättäväni hänet liian vähälle huomiolle, ainakin valokuvaamisen kohdalla. Vaikka se on vähäistä Chimere on rakas nukke minulle ja pidän hänen ulkonäöstään paljon!

Ajattelin alottaa postauksen pienellä infolla Tangkousta, kun näitä ei montaa suomen nukke skenessä ole. Käytän tässä osittain vuonna 2014 ottamiani kuvia joita löysin vanhasta blogistani :D Voi apua.
 Postauksen loppupuolella puhutaan Chimeren hahmosta enemmän. 



    Vuonna 2011 Hong Kongilainen  6th Sense Tang Doll alkoi julkaista nukkeja. Heidän oli tarkoitus yhdistää nukkejen parhaita ominaisuuksia. Ilmeisesti Tangkou nukkeja luotiin yhteensä 9 erilaista, kunnes todettiin et ei tää toimi ja Tangkou:iden valmistaminen lopetettiin.  
        Nimen Tang tarkoittaa karkeasti kääntäen Kiinaa tai Makeaa, Kou tulosta ja tästä saadaan että Tangkou on Söpö/makea kiinalainen tyttö

Chimere on malliltaan Tangkou Loli ja oon ostanut hänet keväällä 2014 neljänneks nukekseni! Muistan selanneeni Tangkouden ihka omaa nettisivua, jossa niitä myytiin ennen varsinaista hankintaa. Kumminkin kävi niin, että se sivu katosi (eli todennäköisesti silloin valmistaminen oli jo loppunut), ja päädyin tilaamaan Chimeren Ebayn kautta, mutta hän oli NRFB kunnossa, eli ihan uus avaamattomassa boksissa. Ilmeisesti sivut kumminkin palas ainki jokski aikaa (varmaa siihen asti, et saivat varastot tyhjiks). Nykysi niit ei enää oo. 

Tangkouiden silmamekanismi on samantapainen, kuin Blytheillä, pään sisällä on valkuaiset, joissa on 4 paria chippejä, joita voi pyörittää nuken niskassa olevasta napista painamalla. En tiedä onko nukeilla yleisestikkin tyyppivikaa, vai oonko vaan se minä, mutta Chimeren silmät on joskus vähän hankalat pyöräyttää seuraaviin.
 Lisäksi silmät sulkeutuu vipua kääntämällä.
Toinen Blythemäinen puoli on kiiltävä naama, joka minua vieraksutti ja siksi olen mattalakannut sen. Muita muutoksia on Babrbie made to move keho ja blythe kokoinen kelta-vihreä peruukki.


Siellä ne möllöttää :D

Kuvissa näkyy Tankouden stock keho, joka oli aika pullipin 2 tyyppimäinen, mut kokonaan kovaa muovia. Olen ymmärtänyt, että ensimmäiset? Tangkout julkaistiin niveltämättömällä keholla. 


Muistimpa vasta omaa postaustani lukiessa, että näillä nukeilla on tosi kauniit luomet! Ylipäätään asujen ja peruukkien  laatu oli ihan eriluokkaa kuin pullippien stock kamppeissa! Chimeren stock peruukki oli miulla aika aktiivisessa käytössä viimevuoteen asti, kunnes möin sen eteenpäin, ja se oli oikeesti hyvässä kunnossa.

Käytin tähän osaan lähteenä tätä facebook sivua ja tosiaan, omaa vanhaa blogiani josta kuvat ovat. 


 Lucianon vihasta syntyi ihmismäinen hahmo Chimere, joka on suojellut ja pitänyt Lucianon puolia siitä lähtien.

Chimeren olemassaolo on Lucianon mahdollistama. Enkelipojun ollessa mahdottoman rikki, hänestä erkani energiaa josta Chimere on syntynyt. Alkuun chimere oli kuin vastasyntynyt aikuisen kehossa. Hänellä ei ollut käsitystä oikeasta tai väärästä, ja kaikkien tekojen motiivina oli kosto Lucianon puolesta, jotta hänen perustarpeensa, Lucianon korjaaminen, täyttyisi. 

Pikkuhiljaa Chimere alkoi ymmärtää teoillaan olevan seurauksia ja saada vaikutteita ympäristöstään. Hänestä alkoi tulla oma yksilönsä.  

Chimere pitää nukeista, makeisista ja uimisesta. Olgasta on tullut hänelle todella tärkeä, äitimäinen hahmo. Luciano on tietenkin hänelle läheinen, ja heidän lisäksi Chimere viettää paljon aikaa Ivanin kanssa, tämän veli Igor on Chimerelle hieman vieraampi, vaikka he kaikki viisi asuvatkin yhdessä.


Kommentit

  1. Olipa kiva saada tällainen pieni esittely Tangkou-nukeista! Muistan aikanaan kuolailleeni juurikin Lolia ja sitten sitä vampyyria :'> Sun hahmot on aina niin mielettömän inspaavia eikä Chimere ole laisinkaan poikkeus. (Tykkään myös sen nimestä!) Sen syntytarina ja yhteys Lucianoon on niin kiehtova, pidän kovasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon kivasta kommentista ^^! Vamppyyri neito on myös aivan ihana :>

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Joulupoijjat

Vuosikymmen

Pupu loikkaa