Valopisteet taivaalla

 Moikka!


Syksyn saapuessa on aina kiva vielä vähän muistella kulunutta kesää :> Vietimme puolisoni kanssa kaksi viikkoisen kesälomamme suomenkiertueella. Alkuun muutama turistikuva matkalta, ja myöhemmin nukkekuvia.

Meillä oli tavallaan kolme teemaa reissussa: Rannikko, kirkot ja linnakkeet. Aloitimme suomenlinnasta Helsingissä ja jatkoimme matkaa itään Porvoon, Loviisan ja Kotkan kautta Haminaan.


Loviisan kirkko

Erityismaininta: Sekä Suomenlinnasta että Porvoosta löytyy  Lelumuseo, Helsingin päädyssä museoon pääsi museokortilla ilmaiseksi, Porvoossa maksoi 4€, todella ihania museoita molemmat! Porvoosta löytyi myös Riimikko lelukauppa. 

Loviisasta kiepsahdimme Kouvolan ja Mikkelin kautta vanhemmilleni Itä-suomeen Liperiin. Kävimme kesämökillämme Heinävedellä ja matkalla sinne vierailimme Valamon ja Lintulan luostareissa. Todella kauniita paikkoja, suosittelen lämpimästi!


Valamossa

Ordodoksiset kirkot ovat todella kauniita sisältäkin!

Joensuusta haimme ystävämme Sinin matkaan ja kiersimme Kajaanin kautta hänen vanhemmilleen Kokkolaan, tästä myöhemmin lisää. 

Jatkoimme Jussin kanssa kaksin Vaasaan ja Kaskiseen. Ajoimme Yyterin ja porin kautta Turkuun jossa kiersimme mm Turun linnan, Tuomiokirkon ja kirppareita. 



Turun linna, näimme tämän vain toiselta puolelta, sillä toinen puoli puistoa oli aidattu indie festivaalin takia.

Tuomiokirkko


Turusta palasimme kotiin Fiskars Village:n kautta. 

kaikkiaan road trip piti sisällään

               
                kilometrit: n. 2260
                Kirpputorit: 20
                Kirkot: 9
                Kaupungit: 15




Jotenkin nukkejen kuvaus jäi reissulla vähän vähemmäksi, vaikka nukkeja oli useampi ja he olivatkin meillä matkassa kokoajan. Kuitenkin, haettuamme Sinin matkaan ja suunnattuamme Kajaaniin, nukke innostus kasvoi. Sini on myös nukkeilija ja Kajaanissa tapasimme nopeasti Ronin, jolla oli luovuttaa Jussille neljä uutta prinsessaa! 
    Prinsessat olivat MIO kittejä, jotka olleet Ronilla customissa. Vietimme sinin vanhemmilla kolme päivää joiden aikana kasasimme prinsessat ja kuvasimme yhdessä nukkeja Sinin äidin upeassa puutarhassa.




Alkuun ihana ryhmis: Jussin Aliisa, Sinin Nina ja minun Cassiopeia




Nina ja Cassiopeia näyttivät pitävän toisistaan ^^


Tämä on itseasiassa minulta ainoa nukkekuva joka on otettu muualla kuin Kokkolassa, nimittäin omilla vanhemmillani :D Yritin kuvata nukkeja mutta tämän otoksen jälkeen alkoi ukkostamaan.








Nina teki tuttavuutta myös Icaruksen kanssa











Kommentit

  1. Tällaisia postauksia on aina hurjan ihanaa lukea, kiva että kokosit sen tänne! Kivalta vaikutti teidän reissu, pitäis joskus itekin kierrellä kirkkoja läpi, ne on niin upeita <3 Hauskaa kans että ehditte nähdä nukkeilevia kavereita! Tykkään kauheesti sun ottamista kuvista, niissä on kaikissa hienoja taustoja ^^ Omat lempparit on kolme vikaa, etenkin Youkan häkkikuva ja postauksen ihan viimenen kuva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Sara! kirkot ovat pääosin todella kauniita (joskus sattuu ei niin esteettisiä yksilöitäkin kohdalle, esim Kouvolan kirkko :D mutta kauneus on katsojan silmissä) joten suosittelen ehdottomasti!
      kiitos! nuo kuvat ovat kyllä omia lemppareitakin :>

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Joulupoijjat

Vuosikymmen

Pupu loikkaa