Juna jyskyttää ja ystävän vierelläni nään

Heippa!

Tällä kertaa tälläinen yhden kuvausreissun kuvien dumppaus, kun käytiin puolison kanssa kuvailemassa Rautatiemuseon pihalla :> Mukanani oli Ben, Jaziel ja Isaac. Kolmikko, joka on kokenut jonkinlaisen tyylin muutoksen viimeaikoina: Päätin yhdistää heidät samaan tarinaan Icaruksen kanssa. Se kuitenkin sijoittuu maailmaan, jossa ei olla vielä niin teollistuneita, kuin me, joten hupparit ja printti t-paidat ei enää oo tän poppoon juttu :D Nyt oli ensimmäinen kerta, kun tällä porukalla oli kaikilla heille sopivia vaatteita :>. Suurimman osan olen tehnyt itse, mutta Jazielille ostin Taeyang Twilight Destinyn stockit, jotka ovat ihanat.

Benjamin sai lisäksi uuden väliaikaisen peruukin, olisi tarkoitus hankkia hänelle parempi tukka ensivuoden alussa (tämä näissä kuvissa esiintyvä on valmiiksi kaapeista löytynyt stock peruukki jonka suoristin). Oikeastaan kaikkien kolmikon jäsenten tukkia pitäisi vähän trimmailla, otsatukat ovat ehkä suurin ongelma.


Tää ruskee kyllä tuo paljon paremmin esiin MJ:n kasvonpiirteet, kuin se vanha sateenkaarioksennus! Mietin myös silmien vaihtoa, mutta ainakin tämän peruukin kanssa nuo ruskeat sopivat tosi hyvin omasta mielestäni.



Rautatiepihalla tuuli aivan hulluna ja oon siks aika ylpee et sain tän kuvan otettuu! Jaziel vain heilui hulluna ja noi lehet pyöri ympyrää.





Tää on sellanen "hei otetaan mummolle pari hyvää kuvaa" -kuva. En usko, että nämä veljekset muuten hengailisivat noin lähekkäin :D Heillä on vähän riitaisampi suhde.





En kerennyt ottamaan kuitenkaan enempää kuvia, kun alkoi tulla niin pimeä 💔. Kellertävä taustalla on nimittäin auringon viimeisiä säteitä pilkottamassa rakennusten ja puiden takaa.
 


Tänne satoi jo ensilumi! Joka tietenkin suli pois, mutta odotan innolla pysyvämpää lunta, jonka aikana kerkeäisi nukkejakin kuvailla :> Onko teillä jo satanut lunta?

Kommentit

  1. Ah upeat asut ja tosi mielenkiintoinen kuvausympäristö! Tykkään!
    Täällä on ollut nyt viikon ajan lunta, ekat kuvat nukkejenkin kanssa oon ehtinyt ottaa. Toivottavasti sinnekin sataa pian pysvämpi lumipeite!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tänne sateli jo lunta ja oli kamalat pakkaset, enkä sitten kehdannukkaan sen takia kuvailla, ny uhkana on et ne sulaaki ens viikolla pois. Jäiks

      Poista
  2. Nää on aivan hurjan ihania! <3 Todennäköisesti mun lempikuvia sulta koskaan. Näissä on ihanan vanhanaikainen tunnelma, asutkin omalla tavallaan puhuu sellaisen fiiliksen puolesta. Nuo asut on UPEITA, sopii sun nukeille tosi nätisti c: (Ja siis puhumattakaan tuosta kuvauspaikasta, vau!)

    Mun mielestä Benjaminille sopii tuo ruskea tosi hyvin! Muutenkin tykkään siit paljon tuon asun kanssa :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos taas ihanasta kommentista! Jos ikinä eksyy hyvinkäälle, rautatie museon piha on kyllä tosi kaunis paikka kuvailla :3

      Hyvä kuulla :3

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Joulupoijjat

Vuosikymmen

Pupu loikkaa