Vuoden viimeinen

 Moikka! 

Vuoden lopuksi ajattelin tehdä koonti postauksen, mitä tänä vuonna tapahtui :> 


Tää vuosi oli hurja!

Valmistuin tarpeistonvalmistuksen opinnoista ja muutin Lahdesta Hyvinkäälle puolisoni Jussin kanssa yhteen. Tää tietty tarkoitti sitä, että meijän kahden nukkeperheet yhdisty :D Pidetään kyllä yhä nukkejamme omilla hyllyillämme, mutta osa nukeista seilailee näiden hyllyjen välillä. 
        Jussin kokoelman laajuus on avannut miulle sen ajatuksen, ettei kerättäviä nukkeja tarvii rajata niiden valmistajan, brändin tai koon mukaan. Toistaiseksi tää on tarkottanu enimmäkseen kirpparilta mukaan lähteneiden nukkejen laajuutta. Oon kotiuttanu lisää Monster High, Nova Star, Sylvian Families ja LOL OMG nukkeja. 
        Lisäksi yksi iso nukkeihin liittyvä hankinta oli uusi kamera ja objektiivi, jotka ostin keväällä käytettynä tori.fi:n kautta. Kamera on Nikon D5200 ja linssi Nikkor AF-S DX 35mm f/1.8G. Oon näihin toswi tyytyväinen ja vanhempi Samsung NX1100 on kyllä jäänyt hyllylle (joskin uskon sen vielä olevan hyödyksi sillä tietyt ominaisuudet siinä ovat helpompia (esim. ajastimen käyttö)

Kuvausseurana on ollut Jussi ja pari kertaa Sini, olisi kiva ensi vuonna kuvailla muidenkin nukkeilijoiden kanssa (Koronatilanne tietenkin huomioiden), ja ehkä jopa päästä miitteilemään :> Harmittaa. että juuri kun pääsin sisään Lahden miittiskeneen, korona sulki kaiken viimevuonna. 

Pulip perheen nukkeja tuli kotiutettua vuonna 2021 7 kappaletta:

22. Helmikuuta saapui Icarus, Pullip Eternia, joka hengaili hyllyssäni kesäkuuhun asti laatikossan. Ostin hänet ennenaikaisena valmistujaislahjana, joten piti odotella muutama kuukausi avaamista :D 


Icaruksen serkku, Cassiopeia, saapuikin odotellessa 5.5. Hän on MIO mocha, joten sain purkaa odotuksen tuskaa customointiin. Se oli todella mukavaa ja oon tosi tyytyväinen Cassin naamaan :3 Haluaisin ehdottomasti lisää mocca nukkeja!

Kesälomalla ajelimme suomea halki. Matkan aikana selailin huuto.nettiä, josta satuin sitten huutamaan itselleni Pullip Sfoglian. En jotenkin vieläkään käsitä että hän on täällä! Pidin Sfogliaa pitkään sellaisena nostalgia nukkena, jota en uskonut voivani omistaa 💗.

Miulla on syyskuussa synttärit ja tänä vuonna hankin itselleni synttärinukeksi Spencerin, Isul Maon. Hänkin oikeasti saapui jo kesäkuussa, mutta pyysin Jussia piilottamaan pojan synttäreihin asti 😆. Spencer on aivan ihana vauva, joka tarvitsisi oman peruukin vielä. 




Syksyllä sain myös vähän pidemmän projektin valmiiksi! Olen pidempään halunnut toteuttaa AU version Pyriasta 👉👈 7. lokakuuta saapuikin Normi Pyrialle uusi nassu, Pullip Dahlia Cinderella. Vanhasta custom Pyriasta tulikin AU versio, hän ei siis varsinaisesti ole uusi nukke :> (Tiiän et tää kuulostaa vähän hölmöltä, mutta) oon ite tyytyväinen heihin :D Peruukin AU versiolle tein itse!

Vuoden viimeiset nuket olikin joululahjakaksikko- kyllä kaksikko! Miulle on aijemmin saapunu saman viikon aikana kaksi nukkea, muttei ikinä samaan aikaan kahta! Tää kaksikko on viel sellanen, joista haaveilin toisen joskus kotiuttavani, en todellakaan molempaa! 😌 Pullip Noir ja Pullip Principessa og versioina! 😭 Hekin saapuivat jo hyvissä ajoin 6.11 kun olin vanhemmilla käymässä, siistin heidät paketointi kuntoon ja annoin vanhemmilleni paketoitavaksi. Olivat siis tosiaan minun oma lahja itselleni, mutta miusta on hauskaa jos joku muu paketoi lahjat, niin en tunnista niitä kuusen alta :D 


Nukkeja tuli kuvailtua tosi paljon 2021, nopealla laskulla instagrammiin on tullut julkaistua noin 90 kuvaa! Tänne blogiin tämä on 12. postaus. 

Ensivuodelle miulla on toistaseks vaan yksi suunnitelma: hankkii lisää peruukkeja (kolme tai neljä miun nukeista kaipaisivat oman peruukkinsa). Lisäksi olisi kiva saada tarinoita enemmän kirjoitettuun muotoon.
        Yritän myös tehdä joitain nuken vaatteita myyntiin (minulla on nykyisin y-tunnus eli pystyn tekemään laillisesti liiketoimintaa :D), mutta en ole vielä kerennyt tätä hommaa oikein laittaa käyntiin (ja, kun ei kukaan halua maksaa nukenvaatteista niin paljoa, että niitä kannattaisi tehdä sillä tarkkuudella, kuin minä teen omille nukeilleni käsin ommellen :/ joten tässä on vielä selviteltävää!)

Nukkehankinnat tulevat varmasti olemaan vähintään yhtä spontaaneja kuin tänävuonna (Icarus oli pisimpään harkittu nukke - jopa kaksi vuorokautta) mutta toivoisin niiden sisältävän lisää Taeja ja ehkä yhden Dalin! Voisin ehkä laajentaa myös hartsisiin sopivan tullessa vastaan. Oon nimittäin alkanut haaveilemaan eläin hartsipalloista!


Millainen teidän nukkevuosi oli? Mitä olisi suunnitelmissa ensivuodelle?

Kommentit

  1. Oot kyllä kotiuttanut kivoja nukkeja tänä vuonna, ihanaa!
    Mun olis tarkoitus aktivoitua nukkepiireissä enemmän ensi vuonna, ja mahdollisesti hankkia uusi nukke.
    Onnea uuteen vuoteen! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon!
      toivottavasti saat toteutettua suunnitelmasi :> blogisi on niin mukavaa luettavaa!
      samoin <3

      Poista
  2. (Oon kaoottisesti taas just sillä käyttäjällä jolla en yleensä kommentoi mut let's goo)

    Ihanaa, kun teit tällaisen vuosikatsauksen, näitä on musta aina tosi kiva lukea läpi! Sulle on kotiutunut tänä vuonna ihania uusia nukkeja ja oot kehittynyt kuvaajana tosi paljon. On ollu mukavaa kun oot tänä vuonna postaillut blogiin, näitä on ollu aina kiva lukea c:

    Mäkin toivosin et ens vuonna alkais jo hiljalleen päästä miitteihin :(

    Ihanaa uutta vuotta sinne <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. (tota tapahtuu :D voi ei)
      näitä on kans itse kiva lukea jälkikäteen ja tajuta itse mitä vuodessa on tapahtunut :D

      miitit olis niin kivoja, huoh :(

      hyvää uuttavuottta siulle!

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Joulupoijjat

Vuosikymmen

Pupu loikkaa