Haasteen haastavuus

 Moikka! 





Kaverini Aaro jakoi IG story haasteen, noin 9 kk sitten, jonka tarkoitus on postata yhteen kysymykseen vastaus päivässä 32 päivän ajan, jonka on luonut @Twenty.one.dolls. 



Ajattelin et voisin kirjotella nää vastaukset auki tänne blogiin koska en millää sais tehtyy mitää joka päivä. Oikeassahan olin, oon nimittäin tätä postaustaki kirjottanu pari kuukautta XD Osa vastaus saattaa sen takia olla ns. vanhentuneita.


Mutta mennään asiaan!

1. Top 8 nukkee 


itkin ja päätin valita nää omista nukeista 😭 Joka oli viel kamalampaa ja valitsin kaheksan sellasta nukkee jotka on inspannu viimeaikoina jotenki enemmä kuin muut:
Lilibeth, Luciano, Mavka, Alteon, Xavier, Icarus ja Jaziel


2. Eka Monster High Nukke 

Miun eka MH nukke oli alla olevan Create your monster setin ympyröidyistä osista luotu nukke, jonka ostin käytettynä Siniltä :D Hankin hänet ihan puhtaasti customointiin.


tässä hän uusimmalla meikillään ^^







3. Eka Ever Aftee High Nukke 

Miun eka EAH nukke on Getting Fairest Madeline Hatter.

4. Nukke joka inspiroi aloittamaan keräilyn


Pullip Kaela ja Rei Ayanami oli ensimmäiset pullip nuket mistä näin kuvia kavereilden blogeissa! Siksi sanoisin heidät ^^


5. Lemppari mies nukke 


Taeyang horizon on kyl yks ikuinen lemppari nukke ❤♡


6. Lemppari Bratz nukke 

Tykkään tosi paljon kaikista Masquerade nukeista mut Brielle on ehkä heistä suosikki! Tykkään meikistä kovasti ja asu on tosi söpö!



7. Lemppari Barbie 

BMR 1959 - vihreätukkainen tyyppi. Tää on vaa nii hieno en kestä!





8. Nukke jonka todella haluisit, muttet ole hankkinu sitä vielä

Taeyang Edward Scissorhands - Miun ikunen grail nukke 😭

9. Aliarvostettu nukke 

Novi Star nukkejen vähäinen suosio (julkaisujen aikaan) harmittaa 😭 Olis ihana jos niitä olis enemmä markkinoilla.




10. Lemppari julkkis nukke 

Tää oli vähän vaikee mut haluun vastata Pullip Luka :D onhan Vocaloidit julkkiksii, eiks 



11. harvinaisin nukke jonka omistat? 

Miulla ei taida olla yhtään varsinaista limited edition nukkee mutta oman vibailun mukaan ainakin Pullip Fourrure ja Tangou (nuket yleensäkki) Loli on vähän harvinaisempii :D tietty miun melkee kaikki muutkin Pullip nuket on sieltä vanhemmasta päädystä joten on ihan järkeenkäyvää, että ne on harvinaisempii kui tosi nuket? Kai :D


//muoks. tulevat joululahjanuket on 500kpl limited editioita, mutta heitä en vielä epävirallisesti omista 8)

12. Lemppari disney nukke

Disneyllä on ihan valtavasti nukkeja ja olin alkuun vähän hukassa. Jussin kautta oon nähny ihan valtavasti prinsessa variaatioita, ja luulin etten tykkää niistä. Sit löysin blogin jossa esiteltiin vähän harvinaisempii yksilöitä ja lemppari löyty aika nopee:

 Snow White and prince doll set - 2017 Desinger doll



Lumikista löytyi useampikin Desinger doll mut voi apua tää yksilö on upea - 650kpl erä 😳 prinssikin on upea mutta kyllä miun rakkaus menee Lumikille :3


13. Lemppari nukke tv sarjasta 

(Tää oli ihan kamala kysymys ja etin vastausta tosi kauan, en nimittäi halunnu valita mitää näistä MH, EAH yms sarjoista jotka on yks yhteen nukkeja ja tv sarjaa (koska en oikee oo kattonu niitä))

Googlailin eka leppari tv sarjojen nimiä + doll, mutta yllättäen ne kaikki oli enemmänkin figuureja tai sit fanien customeita, ja saatoin jo ehk alkaa turhautuu et en ikinä saa tähän vastausta.

Löysin kuitenkin Disneyn julkaisseen Wanda Vision -sarjan desingillä olevan Wandan. Ja tää on ehottomasti nukke, rootatuilla hiuksilla ja kaikkee :D Ei siis ''action figure''. Ja rakastan tota sarjaa sekä ofc Wandaa hahmona, oonhan nimennyt kissanikin hänen mukaansa :3.


(Voidaa tietty keskustella onks Disney+ sarja tv sarja mut en halua ny rajata näit vaihtoehtoja enempää pois kun oli jo valmiiks nii vaikee kysymys XD)


14. Lemppari nukke joka perustuu elokuvaan 

Taeyang Willy Wonkka. Rakastan.

> eka joka tuli mieleen. Nii entäs se saksikäsi eetu...



15. Nukke jonka hankit kirpparilta 

Paljastan salaisuuteni: oon hankkinu lähes kaikki miun nuket kirppareilta 😳 (tai ainakin käytettynä) Yksi hyvä esimerkki upeasta löydöstä on Inner Monster - Fangtastic Love n Fearfully Feisty -nukke.



Tän silmien kuvio muuttuu, kun painaa aivoja ja en voi käsittää et löysin tän sattumalta Fidasta (enkä alkuu meinannu ees uskoo et kysees on aito MH nukke :D)


16. Lemppari Myscene nukke 

(Pakko myöntää et miul ei oo oikeen kokemusta myscene nukeista ja äsken vaan googlailin niitä :D monella on tosi nätit kasvot mut en kauheesti välitä asuista)

Sailor Sweeties Kennedy - meri teema on hauska ja toi lakki on tosi söpö! Miusta täs on jotenki sellanen viba et ollaan pukeuduttu pikkulapsen vaatteisiin jotka on jollai ihmeellä venyny tarpeeks - siis hameen helman pituus, topin lyhyys ja vielä lyhyet legginssit!





17. Nukke joka on söpö, mutta yli hypetetty

Vastaan Pullip Akemi, mut toivon et kukaa ei loukkaannu! 




(Sil esim miullakin on pullip Akemi) 

18. Nukke konsepti jonka  toivoisin jonkun brändin toteuttavan 

Haluisin merenneitonukkeja kunnollisilla pyrstöillä! Ei mitää puettavii pyrstöjä jalkojen päällä tai pyrstöjä joissa on nivel vaan vaakasuunnassa vyötäröllä :( Mermaze Mermaidz nuket alkaa jo olla vähän lähempänä mitä toivon, mut olispa viel jotai enemmän.

Sekä tietty realistiset ja hyvin nivelletyt nukkekehot mille tahansa brändille kuulostas myös hyvältä XD

19 Tuleva Julkaisu josta olet innoissasi? 

Pullip Nana-chan Calico versio 🥺 Oon aivan rakastunu siihen ja kovin toivon, että kyseinen yksilö saapuisi omiin kokoelmiinkin....




20. Isoin nukke jonka omistat 

Meijä taloudesta löytyy kaksi Freak du Chic - Gooliope Jellington Nukkea mut ne molemmat on oikeesti Jussin vaik toisen oon haalinu omaan nukkehyllyyni 😳 tällöi jos rajataan nuket rajusti ni Taeyang nuket on miun poppoon isoimpii. ^^

21. Pienin nukke jonka omistat 

Mini Lalaloopsyt! Miulla on noin n. 10 heitä!



22. Nuorin nukke jonka omistat 


Miulla on Eve studion kissanpentu! Arvioisin pikku kiisun olevan noin 4-6 viikkoa vanha :3 Vauvanukkeja en omista niin hän.


23. "Vintage" nukke jonka omistat

(Siis en oikee ymmärtäny tota kohtaa enkuks nii tää suomennoski on aika huono) 

Vintage esine on vähintään 20v vanha, ja nukkeja noin vanhana miulla on vain yksi. esittelen hänet seuraavassa kohdassa.

24. Ihan eka nukke jonka muistat omistaneesi 

Muistelin lapsuuden nukkeja aijemmassa postauksessa jo, mutta tajusin unohtaneeni yhen tärkeän!!

Todennäköisesti isosiskoni sai lapsena lahjaksi Barbien jolla oli sulkeutuvat silmät! Sillä oli vipu selässä jolla silmäluomet liikku :D googlailin tätä yks päivä ja luulin et tää olis tosi vaikee löytää mut sit "barbie open and closes eyes" haulla miulle tulikin vaa yksi nukke vastaan



Prinsessa ruusunen! Ilmeisesti 1998 julkaistu nukke, joten aikaleimat mätsää :D (olen siis ite syntyny -98 ja isosisko -95). Tää nukke istuskelee miun nukkehyllyssä.

25. Top 3 nukke linjaa 

Pullip perhe
Rainbow High 
Novi Star

26 Lemppari yhteystyö nukke jonka omistat/haluut 

Angelic Pretty x Pullip! Mavka (Pullip Sfoglia) on ihan lemppari, nii nätti stock lookki 😭 Muutki APn nuket ja niide stock vaatteet on upeita... rakastan ja haluisin itellenikin :3.



27. Mistä yleensä ostat nukkesi 

Tori.fi ja watsappin nukke kirppisryhmät on miulla melko tarkassa syynäyksessä, myös ystäviltä tullu muutamii nukkeja hankittuu kun ovat laittaneet suoraan viestii et olisinko kiinostunu :'D

28. Onko yhelläkää nukellasi lemmikkiä? Lemppari? 



Aijemmin esittäytynyt pikkukisu, Pipsqueak, on Stephenin (Taeyang Akira) holhokki. Rakas.


29. Lemppari punapää 
(vastaan näihi kaikkiin hiuskysymyksiin stock ulkonäköjen perusteella)

Pullip Anne on uskomattoman kaunis punapää! 


Miun Kalla stock tukallaan 


30 Lemppari Brunetti

Pullip Greggia!



Spesiaali maininta Sinin Gracelle, joka on saanut miut aivan rakastumaan tähän malliin....


31 Lemppari Blondi

Isul Caros on yksi suurimmista haavenukeistani.





32 Nukke, jolla on kaikkein ainutlaatuisimmat hiukset

L.O.L. Surprise! - Tweens Doll - Gracie Skates on ensimmäinen jota ajattelen. R-A-K-A-S-T-A-N tän nuken hiuksii, ne on niin upeet! Ei tuu ainakaa itelle heti mieleen toista nukkee jolla olis näin kaunis afroponnari.




Olipa se matka! En ees muista millon oon oikeesti alottanu tän postauksen kirjottamisen :D Jos Nana calico on ollut Maaliskuun 2022 julkasu, niin varmaan ennen sitä. Olen kovin pahoillani, että tämä on sen takia kamala sekamelska, kun kirjotustyyli ja vastausten taso vaihteli paljon XD Ehk ens postaukseen ei mee näin kauaa. 

Kiitos jos luit ja kertokaa toki omia vastauksia näihin!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Joulupoijjat

Vuosikymmen

Pupu loikkaa